repjegyár

#409603 Hozzászólás

djpeti

repjegyár

Sziasztok!
Már egy ideje nem írtam itt, de látom egyre több aki jön ki Balira, ennek örülök. :)
Csak a repjegyárakra akartam reagálni: tavaly belekényszerültem hogy fõszezonban utazzak, ezt jelentõsen olcsóbban meg tudjátok úszni avval hogy kimentek egy Távol-keleti “hub”-ra mint pld. Bangkok, Szingapúr, Kuala Lumpur(amolyan elosztópontok, innen nagyobb légitársaságok szórják szét járataikat a régióban, mint pld. Európában Amszterdam vagy Frankfurt), onnan pedig repüljetek helyi fapadossal (pld. AirAsia, én avval repültem tavaly). Interneten élõben lehet kifizetni kreditkártyával, tavaly így 70,000-et kispóroltam a legolcsóbb európai légitársasághoz képest, avval hogy Bécsbõl Malaysian-nel mentem KUL-ig, onnan pedig AirAsia Denpasarig.
Ázsiai fapadosok weboldala:
http://www.attitudetravel.com/lowcostairlines/asia/
Csak az átszállással kell vigyázni, legyen bõven idõ!

Búvárkodás Balin van egy millió weboldalon, ajánlom a körbenézést, nekem speciell Nusa Penida bejött (Manta Pointon valóra vált az álmom hogy mantákkal merüljek), Tulamben is nagyon jó, pipázni meg rengeteg helyen lehet, akár Nusa Duán, Sanuron is. Csak Kuta vize koszos, de hát az amúgy is inkább a szörfrõl szól, vagyis a nyüzsgésrõl.
Én május elején megyek, de úgy látom pont elkerüljük egymást, jó nyaralást! :)
üdv, Péter

ui.: A Petronast mi is megnéztük a nyáron, de hozzá kell fûzni hogy csak a 40%-áig lehet felmenni (=Skybridge) és ha reggel nem mész oda hogy kérj sorszámot, délután szinte értelmetlen menni mert addigra a helyek elkeltek… Reggel kb. 2-300 fõs sor áll, ez akár 1 óra sorbanállás is lehet, érdemes konzultálni az aktuális útikönyvekkel. Nekünk mindenesetre tetszett. :)

ui2.: Zita, szerinted Dreamland ilyenkor is olyan istenverte zsúfolt az olaszokkal mint az utóbbi 2 évben?…