repjegyárak

#409604 Hozzászólás

Evi46
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

repjegyárak

Kösz a tanácsot djpeti, én is pont ide jutottam. Vagyis. A Malaysia Air járatára Bécsbõl csak Kuala Lumpurig vettem meg a jegyeket (142.500), és onnan nem az õ csatlakozásukkal megyünk tovább Denpasarba, hanem az Air Asia járatával. Nekem jegyenként ígyis csak 20.000 Ft-ot sikerült megspórolnom, de azért ez is megérte a fáradtságot, és némi internetezést :)

Sajnálom, ha elkerüljük egymást, de mi sajna május 7-én már indulunk is vissza. Ha mégis van átfedés, szervezkedhetnénk.
Esetleg lesz még kint valaki április 20. és május 7. között, aki szívesen összefutna velünk?

Bocsika, most egy kis kitérõ, ami nem pontosan illik a témához, de talán nem zavarok vele senkit. Szóval búvárkodás, és még mindig djpeti-nek :)
A webes tippekért is kösz, természetesen megnéztem jónéhányat közülük. Igazából azért tettem fel a kérdést, mert az az igazi, ha valaki a saját tapasztalata alapján tud nekem véleményt mondani egyes helyekrõl, bázisokról. A lapokon egy tucat merülõhelyrõl olvastam, hogy nagyon szép, és ezek közül kellene a lehetõ legjobb merüléseket “elkövetnünk”. Mivel elsõsorban búvárok vagyunk, és csak másodsorban leszünk túristák, szeretnék kapcsolatba kerülni olyan búvárral, aki merült Balin, és a személyes élményeit megosztaná velem. Pl. konkrétan érdekelne a Manta Pointos merülésed, és még egyéb is. Ha lenne kedved e témáról többet elárulni nekem, légyszi írj egy mailt a fenti email címemre.

Köszi.