repjegy+vulkán+playa

#294603 Hozzászólás

szilva73

repjegy+vulkán+playa

Köszi a válaszokat!Mi febr.17-én utazunk, és márc7-én érkezünk vissza, tehát tisztán 16 napunk lesz kint, ami tényleg nem túl sok, de sajnos alkalmazotti munkaviszonyban ennyit tudunk bevállalni:-( Mi a Martinairrel megyunk, 223 volt a repjegy mindenenestõl a Vistatol, kivéve az amerikai vízum, amit tegnap csináltattunk éppen (az plusz 100USD). 200alatt egyáltalán nem volt ajánlat sajnos.

Vulkánok közül azokra gondoltam, amiket írtál, köszi:)Tenorio, Poas, Irazu, Arenal, Barva. Lehet, h nem tudjuk mindegyiket megnézni.

A San jose-i szállás nagyon ígéretes, megköszönném, ha megkérdezed, h mennyiért mehetnénk. Egyenlõre azt nem tudom, h 2 vagy 3 éjszaka lesz San Jose, mert még nem talaltuk ki az utvonalat.Most olvassuk a lonelyt+internet, és egyenlõre még az informálódás fázisában vagyunk.

És a rengeteg playa közül melyiket ajánlanátok, ami nyugis, nem tele amerikai turiszttal, fehér homokos gyönyörûség?.-)és megközelíthetõ tömegközlekedve, és lehet partról is snorizni, és van középkategóriás tengerparti szállása, nem tele hippivel? Nyilván van iylen sok, de ha már valaki szeméylesen tapasztalta, mégis más..

Hurikan1, merre jártál már CR-ban?Van esetleg top10 Costa Rica?:-)