Re:Pod

#73555 Hozzászólás

ufo

Re:Pod

Hali,

Accraban a Tudu Road-on lévõ New Casanova Hotel-ben voltunk 60.000 cedi-ért. Ez kb. 7 dollár/2 fõ. Az LP szerint ez még Gasotel, de a név már megváltozott. Elég basic, de egyébként teljesen normális. Talán ez volt a legdrágább hely, ahol voltunk. Az átlag a 40.000 cedi (+ – 20.000 C). 1 USD= 8100-8200 cedi. Az utazás atom olcsó, a városban, és vidéken is. A kaja szintén pár dodóból kihozható, tehát kb. 10-15$ egy nap/fõ, tokkal-vonóval.
Hálót vittünk, de sehol nem kellett használni. Ebben az elmúlt hónapban kb. egy tucatnyi szúnyogot láttunk. Ahol esetlegesen kellett volna, ott volt az ágyon. A szúnyoghálók egyébként korrekt állapotban ott van minden ablakon.
Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy amikor jöttunk el a Mole Nat. Park-ból, utolsó este iszonyat mennyiség kis légy jelent meg. Elképzelhetõ, hogy ezen szárnyasoknak idényük van, és lehet, hogy terület függõ is. Mi, az általunk bejárt részeken sehol, semmilyen napszakban nem találkoztunk brutál mennyiségben. Hálót egyébként még régebben, korábbi utakhoz szerkesztettem be a Tengerszemben, a Dohány u-ban.
Holnap még folytatom, most mennem kell. Addig is kérdezz! Úgy egyszerûbb is nekem egy kicsit!
csá
u

Egyébként Agypt Air-rel mentek? Ha igen, ne vegyetek vízumot, mert azt adnak, meg teljes koszt-kvártély egy ötcsillagos szállodában. Jó levezetés a végén!:) Van egy-két visszamaradt font, meg Lariam. na, hali!