Rolandnak

#75438 Hozzászólás

Neger

Rolandnak

..bullshit lószart is jelent. Ezzel pont úgy égsz, mint az a bábú a felvételen …(lol). A nem létezõ szerkezettel, amibõl a rendõrfõnök vett is egyet.. az angolom valóban nem tökételes, de te Magyarul nem tudsz. Ajánlom a következõ szavakat figyelmedbe, így kell õket helyesen leírni : ebbõl, kerítések, célból, autó, lángszóró, úgyhogy, információm, állítson.

HOPPÁ !

Aki ezeket írta, mind beszívta : Nem tudom ki mond ilyen baromságokat,de biztos,hogy még nem járt sehol az életében csak zárt osztályon!Ami ebböl igaz,hogy biztonsági keritések vannak,de még egy vizes árkot sem láttam az életemben,csak itthon milliomosoknak és azt sem védelmi célbol!Ilyet meg,hogy auto aljára szerelhetõ lángszoró?!Már ne is haragudj de még aki ezt elhiszi az sem 100-as!

Legutobb 5 hónapja jöttem haza,ugyhogy elég friss informácioim vannak!Nem vagyok vad ember,de ha valaki hülyeségeket ir úgy,hogy tudná miröl,az valoban idegesitõ.hogy én hol élek vagy te hol élsz jelenpillanatban teljesen mellékes,nem tartozik a tárgyhoz.De a lángszoró akkor is az egyik legnagyobb marhaság(csak gondolj a biztonsági tényezõkre)amit életemben hallottam!De tõlem el is hiheted ha akarod,jogod van hozzá!

De nem is arra,hogy bárki valotlanságokat állitson.

tehát még egyszer a gyengébbek kedvéért .

http://www.cnn.com/WORLD/africa/9812/11/flame.thrower.car

u.i. dolgozom a vizesárok kérdésen is, de lehet, hogy nem csinálom meg, mert teljesen behorpadt a homlokom…