Romesz,

#243345 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Romesz,

szerintem nem lehetetlen az Allamok POLITIKAI szovetsegenek a feloszlasa. A gazdasagi persze nem fog megtortenni, mert annak semmi ertelme nem volna, ezt mindenki tudja, csak Szakacs ur akar vamokat bevezetni az allamok kozott, de neki el van nezve, hiszen o sokkol es szorakoztat!

Szerintem a szovetsegi kormany tul eros es egyre erosebbe valik, ami egyaltalan nem szolgalja a lakossag erdekeit. El tudnek kepzelni az allamok kozott egy katonai szovetseget, ami nyilvanvaloan kiegeszithetne a gazdasagi szovetseget, de azon kivul serintem a szovetsegi kormany szerepet ideje lenne korlatozni, ami a jelenlegi felallasban elkepzelhetetlen. Nos, ha korlatozni nem lehet, akkor meg kell szuntetni. Ahogy Gorbacsov alol kihuztak a szeket Jelcinek azaltal, hogy feloszlott a SZU, itt is ki lehetne Washington alul huzni a szeket.

Persze ez crazy otletnek tunik ma, de ha a szovetsegi kormany tovabbra is elkolti a lakossag nem letezo penzet, sot a vilag lakossaganak a nemletezo penzet is, akkor pont oda lyukadunk ki, ahova a SZU. Gazdasagi CSOD. Nem hinnem, hogy ezt feltetlen meg kellene varni, mar csak azert sem, mert az USA csodje abszolut katasztrafat okozna a vilag minden orszagaban, sokkal nagyobbat, mint magaban az Allamokon belul…