Romesz

#209846 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Romesz

te aztan jol megkaptad megint:) Mi a francnak jarsz erre a forumra, ha semmi nem hianyzik othorol:))) Nem szegyenled magad?

Nos, kedves Vali, te egy erdekes ember vagy, azt hiszem eloszor magadat kellene, hogy sajnaljad, mielott masokat kezdesz sajnalni, akiknek semmi szukseguk a sajnalatodra. Elmondhatom neked, hogy nekem sem hianyzik otthonrol semmi. Meg egy molekula sem! Persze en az USA-ban elek, lehet, ha mashol elnek mas volna a szitu. Kanadaban is eltem 9 evet, ott sem hianyzott semmi Mo-rol.

Balaton: Itt vannak sokkal nagyobb, tisztabb, szebb tavak, vagy a tenger. Mellesleg olcsobbak is.

Duna: Mocskos, oljos, budos. Itt vannak olyan kristaly tiszta folyok, amibol inni lehet. Rendszeresen jarok white water raftingelni kulonbozo folyokon, ahol nem kell attol felni, hogy ha a vizbe esel, akkor kicspaja a szadat a szennyziz, vagy az olaj. Ugyhogy ez sem hianyzik.

Egyebkent a Mahartnal dolgoztam, mielott kijottem, dolgoztam a Balatoni hajozasban es a Dunan is, ugyhogy ha valakinek hianyozni kellene ennek a ket dolognak akkor az en lennek. Egyik sem hianyzik egy csepet sem!

Kajak, szinten nem hianyoznak, de errol mar boven beszeltem. Rokonok, itt laknak, aki szamit. Baratokat itt epp ugy lehet szerezni, mint otthon, sot itt jobb barataink vannak, mint otthon voltak.

Erdekesnek talalom, hogy egyes emberek nem tudnak baratokat talalni kulfoldon, sot vannak, akik szerint a magyar egy kifejezetten baratsagos fajta. Nekem pl. az amerikaiak sokkal baratsagosabnak, civilizaltabbank es becsuletesebbnek tunnek, mint a magyarok.

Valika, tudod miert jarok en erre a forumra? Mert szeretek emberekkel kommunikalni, fugetlen attol, hogy hol laknak. Mellesleg ezen a forumon sok magyarral kommunikalok, akik nem Mo-n laknak. Olyan emberrel is beszeltem, kepzeld el, aki Kubaban lakik. Elmondhatom, egy porcikam sem kivanja, hogy ott eljek, megis elolvasom, amit ir, mert kivancsi vagyok az elmenyeire, nem azert mert hianyozna Kuba.