rtw

#101246 Hozzászólás

ebo

rtw

hi,

mielott belevagsz az rtw-be, azert nezz szet kinti tarsasagok honlapjain is, lehet olcsobban jossz ki. nekem kint 18 felszallasom volt (a Bp-rol indulo, es Parizsban atszallo gepekkel egyutt + vissza), es 400000 korulbol ki lehetett hozni ezeket illetekkel meg minden massal (bar a kontinensen belul en legtobbszor ejjeli jaratokkal repultem amik hulye idopontokban repulnek, de legalabb olcsobbak). mondjuk neked a szigetek miatt tuti megno az ar. de pl. Cuzco-La Paz 55USD, vagy B.A.-Ushuaia-Calafate-B.A. 170USD (ha ezt az utad busszal tettem volna meg, az + 2-3 nap lett volna 130USD-ert), B.A.-Santa Cruz-La Paz-Cuzco-Lima-Santiago 350USD (ezek tavalyi arak, lehet 2005-ben valtoztak, de nem hiszem, hogy drasztikusan).
szoval kint a kontinensen beluli jegyek szerintem olcsobbak mint ha itt venned meg oket. szerintem akkor jok az rtw., ha legalabb 3 kontinensre mesz Europan kivul, es az rtw allomasok csak kiindulopontnak szamitanak. unokatesom a KLM meg a partnerei rtw-jegyevel ment, neki nem volt semmi baja vele. igaz o nem valtoztatott az eredetileg megadott menetrendjen. az o jegye 600000-650000 huf korul mozgott.
van egyaltalan olyan rtw jegy ami jo Husvet szk.-re es Tahitira?

na mindegy, csak annyi: nezzetek szet azert kinti tarsasagok oldalain is, mert lehet jobban kijottok penzugyileg, mintha itthonrol inteznetek mindent (bar neccesebb is).

chau.