rulez es statisztika

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem most már kocsival.. rulez es statisztika

#230494 Hozzászólás

kaminskaya

rulez es statisztika

statisztika, te erosen nyomtad azt, hogy reszletvasarlas – bandur nem ezt akarja szerintem, 3 milliobol ki kell jonnie egy kocsinak.

rulez – latod, statisztika is mondja ” VW alapokon, VW motorral, a VW konszern garnciájával, tehát megbízható ” :))

Akkor szalljunk vitaba :)) Az egy szelsoseges dolog szerintem, hogy valaki lerohad az ut szelen. Persze, sokszor elofordul, de azert egy nagyjabol rendbentartott auto nem hagyja ott a tulajt az uton. / mikor hivunk angyalt ? Pl ekszij szakadas, rosszabb eset bordasszij, elektromos problemak, stb / amik pl anyaghibakbol is eredhet vagy a hanyag szervizekbol.

Sajat peldakat mondanek : azt mondja a szervizes, miutan felvetem, hogy vezermuszij cseret akarok – azt nem kell, felesleges aggodnom. Hat, elszakadt. Tobb szazezres ktg.

Markaszervizben szervizelt kocsi kinyomta az olajat. Megallapitjak, hogy az olajgomba volt a szar. 1000 km-rel a szerviz utan. Reklamacio – menjek az ENSZhez.

Az elektromos hibak sokszor rejtett bulik, nehez megtalalni oket sok esetben.

Azert elmondom, hogy altalaban 2-6 eves kocsikkal nyomulok es birjak a strapat / mindig ua a marka /. A kopo cuccokat kell cserelni, olaj, szurok, gyertya, szijak.

Ugyhogy meg mindig nem ertem pontosan, mi is a lenyege a garancianak….hiaba garfi kedves segitsege. Talan ott a haver rossz markat fogott ki.

Persze, van ugy, hogy egy kocsi rossz csillagzat alatt szuletett, de ha odafigyelunk ra es nem hajtunk vele mint egy allat / lelkuk van ugyanis ! / akkor szerintem egy ” komolyabb ” markanal nem fordulhat elo nagy hiba. Ja, evi 50 et megyek 12 eve.