sadie

#191186 Hozzászólás

Dudi
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

sadie

Szia!
A feleségemmel szeretnék kijutni valahogy. Nem tudok még semmit hogy hogyan kezdjem el.szerintem olyan nyár vége õsszel szeretnénk elindulni. Olyat például nem tudok ha kimegyek nehéz e munkát találni?Turista vízumot kell kérnem? Azt hallottam már hogy az jó ha van valakinek a nevén egy ingatlan meg egy auto és van munkahelye itthon hogy könnyebben megkapják a vízumot.
Ez igaz?
Nem-e gond ha kint turista vizummal vagyok mondjuk 5-8 évig?
hallottam olyat is ha kint össze házasodunk akkor lehet igényelni a állampolgárságot?!