segitseg

#203791 Hozzászólás

Mimi
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

segitseg

Bocsanat, a korabbi kirohanosomert,de nagyon felhergelnek az olyanok,akik azt hiszik itt kanaan van.Lassan 5. eve elek Angliaban,szoval tudom mi megy itt.
Sokan idejonnek nyelvtudas nelkul es azt hiszik oveke a vilag es mikor nem jon be akkor mar az egesz orszag szar.

Nem azt mondtam,hogy nincsenek lengyelek,vannak eleg sokan,de mar kevesebben,mivel itt sem olyan fenyes a helyzet,ugy vannak vele,inkabb hazamennek.

Ide ugy erdemes kijonni,hogy egy nagy adag elhatarozottsag van benned es le kell adnod a buszkesegedbol.Nekem is diplomam van es csomo bizonyitvanyom es bizony wc-t is takaritottam!!!

Meg kell tanulni a nyelvet,mielott idojossz vagy ha nem veszed a faradtsagot es ugy jossz ide,akkor meg biza a legaljabb munkat kell vegezned!

Sajnos, sok a szemet magyar is,akik lehuzzak a sajat honfitarsukat,de vannak rendesek is.

Sokat segitek itt kint az embereknek,soha nem kertem egyetlen fillert sem senkitol,nem is tudom megszamolni hany embernek is kertem NI szam idopontot vagy bankszamlma-nyitast vagy meg sorolhatnam.

Van akinek bejon,van akinek nem.
En is 4 ev utan most otthagytam a melomat,mert az indiai tulaj tul sokat akart szar penzert,pedig vezeto beosztasban voltam!10 embert iranyitottam 2 hotelben!!!
Most nincs munkam mar 3 honapja,de keresem,de mellette szorolapokat adogatok az utcan eg ilyenek.Szutyok munka mar megint,de bizok benne a nyelvtudasommal es tapasztalatommal majd csak jobb lesz!

Most itt is rossz a helyzet,ugyhogy aki arra adja fejet,hogy idejon,az ne ugy jojjon ide,hogy majd o szarja spanyolviaszt.Igenis,menni kell a melo utan es lehet,hogy honapok mulva sem talalsz!

Ennyi az en velemenyem!Bocs,h avalakit megbantottam vele,nem allt szandekomban.Csak ra akartam vilagitani par dologra,mielott az ember ide kijon.Nem olyan konnyu az es mellette a honvagy…Soha nem tudod megszokni:(

Mindenkinek sok szerencset!