Sorkotelesseg

#264279 Hozzászólás

anarchista

Sorkotelesseg

En akkor valaszolnek ennek a Tataglia gyereknek:

A harcolo alakulatoknal olyan aranyban vannak uj bevandorlok mint amilyen aranyban a tarsadalomban.
***akkor sok van, mert itt azt olvastuk, hogy 1920-ban alig volt a zsido torzsbol arrafele. Rendben, sokan szulettek azota, de meg akkor is min. par szazezer az uj bevandorlo.

Az meg hogy szep dolog vagy nem ezt igy hulyeseg megkerdezni mert a sorkotelesseg nem errol szol. Es ha a valasztott hazad ezt varja el toled,mert olyan szituban van akkor nincs mese menni kell. Vagy nem???
***igen, te vallasi alapon megvalaszthattad a hazadat (mas kerdes, hogy annak a hazanak miert volt szuksege rad, ezen meg nem gondolkoztal? Talan pont azert, hogy legyen aki zokszo nelkul harcol es adot fizet/noveli a nepesseget…)
Mit jelent az olyan szitu? Ha az orszag, ahol elek (ezt egyesek hazanak hivjak) hulye politikusai beszolnak valakinek vagy elfoglaljak masok orszagat/teruletet es azok visszalonek, tehat haboru van, akkor menjen az a politikus, aki ezt kitalalta (Sharon sajnos ment is, meg sem allt a Sinai-ig, ha jol tudom). Te ebben a jatekban csak egy szerencsetlen hulye golyofogo vagy.
Miert mennek? Kit lojek le? Akit a parancsnok mond? Miert? Nem is ismerem.

Egyebkent meg ezek a fiatalok (lanyok is!)tanulnak ,hazasodnak ugyanugy mint barhol mashol a vilagon,csak a katonasag resze az eletuknek ennyi.
***”ugyanugy mint barhol mashol a vilagon” ezt ugye te sem gondolod komolyan. Fegyverekkel nem lehet beket kotni. Minek szuljek gyereket, tervezzek jovot egy haboru kozepen? Es ha meghalok kozben? Ez a legnagyobb baromsag. Pont ezert menekulnek el az ertelmesebb fiatalok, akik bekeben szeretnenek elni. Melyikotok maradna egy haboruban elo es azt abbahagyni nem akaro orszagban? En speciel pakolnam a csaladot es mennek mashova. Az elet rovid es nekem nincs idom ilyen hulyesegekre elbaszni a masra is fordithato idot. Szebb dolog gyereket nevelni egy nyugis szigeten, mint masok parancsara ismeretlene embereket leloni vagy tankkal a hazat lerombolni. Ezzel masok erdeket szolgalod ki. Az lehet, hogy beleeled magad, sot meg tetszik is es vallasi meggyozodesbol butan mesz, ahova kuldenek. Tisztara, mint a keresztes haborukban. Szerintem Magyarorszagon is konnyu lenne behulyiteni az embereket (lasd a legutobbi valasztast, amikor jobaratok kezdtek olni egymast, szoci-fidesz ellentet) es akkor lenne meg egy 56. Akkor is lottek sokan.

Tudod amikor az MNH behivott es eppen elkezdtem vmi sulit rohadtul nem erdekelte oket es masfel evig a “dolgozo nepet szolgaltam” es keszultem az imperialista invazio visszaveresere egy kozel 30 eves alig mukodo pancelozottnak nevezett jarmuvel:)))))) az szep dolog volt????
***nem, az sem volt szep dolog. Miert csinaltad, ha nem ertettel vele egyet? Ezek szerint mar akkor is hagytad magad masok altal iranyitani?