Sousse

#68703 Hozzászólás

Sousse

Sziasztok!
A Radh Palms nekem picit drága sajnos. Szóval egy ennél olcsóbb de azért még elfogadható szállodába szeretnék menni, idén április végén. El Hana Beach? Errõl olvasni itt mindenfélét. Most akkor elfogadható vagy nagyon gáz? Nem akarok én 100% luxusszállót, hiszen Görögországban is és Horvátországban is apartmanban voltam. Szóval, ha nekem nem mossák mindennap az ágynemût, meg nem csillog-villog minden akkor is jó. Persze azért ne lepjenek el este mindenféle állatok, meg azért leglább le lehessen a fürdõszobában zuhanyozni illetve a wc-re is rá lehessen ülni anélkül, hogy mindenféle fertõzést elkapjak. Törölközõ állapota megint nem nagyon érdekel, azt viszek magammal az biztosan tiszta :)
Az étel azért legyen ehetõ és persze ne legyen tõle 1 hétig hasmenésem :) Ha nem kapok minden nap sült libacomot vagy kacsamájat nem fogok sírva fakadni :)
Szóval én egy egyszerû de tiszta, normális (itthoni viszonylatban számítva min. ** -os) szállodába mennék.
Még egy kérdés:
Melyik iroda nem kókler? Budavár Tours? http://www.hurra-nyaralunk.hu? Experience? (háát a honlapjukat nem sûrûn frissítik az tény. Még most is csak a februári akcióik vanna fent)

Elõre is köszönöm a segítségeteket!