Spidremannak

#237711 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Spidremannak

Én azt soha, egy szóval sem állítottam, hogy szeretem GYF-et. Én csak ilyen dolgokat állítok:
1./ Az MSZP-n belül GYF-et OV segítette a hatalomra a populizmusával (kellett az MSZP-n belül is egy populista politikust találni, hogy OV-vel szemben esélyes legyen az MSZP) Ez sikerült is (GYF), de ettõl az országnak nemhogy nem lett jobb, hanem sokkal, de sokkal rosszabb!!
2./ Azon akadtam ki kevésbé, hogy egy magát “közéleti napilap”-nak nevezõ újság egyoldalúan azt hangoztatja, hogy “gonosz lopcsány”. A legjobban azon akadtam ki, hogy egy adott körzetben lévõ idõközi választásról a következõt írták (nem tudom már idézni szó szerint, de a lényeg ez): A “Z” körzetben a 2008. akármilyen hónap, akármilyen napján a FIDESZ színeiben XY indul. És PONT!!! Azt meg sem említették, hogy esetleg más pártok színeiben is indul valaki, és ha indulnak mások is, akkor kik azok.
A Magyar Nemzet ebbõl a szempontból azért jobb, mert legalább az ellenfelek neveit is feltünteti, maximum megírja azt is, hogy azok miért hülyék, tisztességtelenek, stb. Meg a Magyar Nemzet egy PÉNZÉRT MEGVEHETÕ újság. Aki akarja megveszi, aki meg nem akarja, az nem.