Sri Lanka infók

#371738 Hozzászólás

Emilia1
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sri Lanka infók

Sziasztok! Elolvasva az élményeket, sok információt kaptam. A védõoltásokkal kapcsolatban, én 3 hónapos terhesen mentem Malayziába, akkor nem kértem, nem is tudom, lehet az elsõ idõszakban lehet nem is szabad beadatni, de most már nem lennék ilyen felelõtlen. Mivel akármi történhet, akármit el lehet kapni, nem szeretnék a 1.5 éves babámnak vmit hazahozni, így szerintem valamit majd kérek az orvostól.

Olvastam, hogy a majmok szabadon vannak, és elég agresszívak, megtámadnak, ha van nálad ennivaló stb. Gondolom ezért is ajánlák a tetanuszt. Nem szeretem õket, emlékszem Malayziában is a fõvárosban egy sima parkban ott voltak, egyátalán nem féltek, a botanikus kertben meg majdnem megtámadtak, úgy kellett visszafelé mennünk a kiírt útvonalon, mert mondtam a férjemnek én aztán el nem megyek mellette. Felhúzta az ínyét és vicsorított. Utálom õket. Csak ezért gondolkozom erõsen a védõoltásokon.

A Jetwing csak szervezett utakkal foglalkozik, v repjeggyel is? A honlapukon nincs sok friss infó.

Nagyon várom már az utazásunkat, fõleg, hogy a barátnõm férjhez megy, és elsõsorban ennek okán utazunk, de ami a rövid ott tartózkodásunkba belefér, megnézzük. Sajnos a karácsony és a szilveszter közötti idõ persze csúcsidõnek számít.

Pár évvel ezelõtt volt az egyik újságban egy cikk, hogy van Sri Lankán egy olyan hely, ahol állítólag minden ember sorsa le van írva egy pálmafa levélen, és aki ellátogat oda, az megnézheti. Megmutattam ezt a cikket a barátnõmnek is, aki mondta, h hallott errõl a helyrõl. De sajnos elraktam vhova ezt a cikket és most nem emlékszem a hely nevére. Ti nem hallottatok róla?

Tényleg a reptéren érkezés után célszerû váltani pénzt, mert ott váltják a legjobban? Kérni kell gondolom sok aprót, a borravalók miatt is.
Köszi a válaszokat!