sz and cs

#190581 Hozzászólás

Fruz
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

sz and cs

Sziasztok SZ és CS !
Nagyon jól látod, én már negyvenes vagyok, sajnos elég nagy élettapasztalattal. Bizony “egy életünk van és az lehet rövid” is! Így már értem , hogy nem könnyû visszafogni a tempót.
Eddig szerintem a lehetõ legjobban csináltátok! Ezért bízom bennetek, hogy a folytatás is jó lesz, most változtatnotok kell, de jól kell dönteni, merre, mikor, hogyan?! Elõttetek az élet, és egy gyermek meghozza a boldogságot is. Nincs semmi baj veletek, hisz távol a családtól, idegenben, együtt kitartva, ez nagyon erõs emberekre vall.
Köszönjük a minden jót, mert most elkél. Mi most szeretnénk változtatni, mert Mo-on eddig mindíg alánk gáncsolt a jogszabály, törvény. Kötéltáncot járva, tisztességesen, most mindenünk negvan (közép magyarosan), de hogy meddig?, úgy érezzük nem rajtunk múlhat. Két gyermekért vállalunk felelõsséget és mi a “felelõtlen, mindenét eladó, elindul a reménybe” utat válasszuk. Ki tudja mi a jobb, de itt már a reményt elvesztettük. A gyerekeinknek legyen jobb, muszály megtennünk az utat, hogy hova azt most nem írom le, de vajon miért itt találkoztunk? A fruz@freemail.hu címünkön jó lenne még veletek gondolatokat váltani, érdekelne mi lesz veletek.
CSÁÓ
Fruz