Szakacs,

#243338 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szakacs,

mondd az ilyen elmebetegeket, mint te vagy, direkt tenyesztik a szavazataitok miatt, vagy ti vadon teremtek valahol?

Szerinted, ha a magyarok 100%-a azt mondana, hogy “nagymagyarorszag” jogosan az ovek kellene, hogy legyen, akkor hirtelen visszaallitanak a kornyezo orszagok a hataraikat? Ugyanakkor azt is mondod, hogy az USA nem valna meg Kaliforniatol, mert “kellenek a hadi kikotok”. Eltekintve attol az aprosagtol, hogy az USA tengerrel van korbeveve, ugyhogy maradna eleg kikotoje, ezzel a mondatoddal azt ismerted el, hogy ha az USA meg akarja tartani Kaliforniat, mert kell neki valami elmebeteg oknal fogva, akkor megtartja. De, ha a mexikoiak ugy gondoljak, hogy nekik kell az a resz, akkor viszont odaadja. Miota uti a mexikoi nep velemenye a washingtoni politikusok velemenyet?

Inkabb arrol beszlejel, hogy a te fajtadat hol lehet venni es mennyiert. Elhataroztam, hogy nyitok egy “emberkertet”, ahol penzert lehetne az ilyen emberekkel, mint te vagy kommunikalni. Hasonlo lenne, mint az allatkert, csak sokkal jobb, mert ti beszelni is tudtok, tehat a kommunikacio sokkal izgalmasabb lenne a latogatok es a benntlakok kozott. Termeszetesen az Emberkert nagyon jol tartana titeket, sokkal jobban, mint ti tartjatok magatokat. Dolgoznotok sem kellene, csak nyiltan beszelni a latogatokkal barmirol, ami az eszetekbe jut. Meg az is lehet, hogy Kaliforniaban nyitom az elso Emberkertet, ugyhogy a tengerre is kimehetnetek furodni minden heten legalabb 3szor. Minden koltseg allva, de bennt kell laknotok a Kertben. Sot, barmikor el lehet menni, ha mar nem tettszik a dolog, tehat semmifele eroszakrol nincs szo, mint az allatkertekben. Az emberi jogok azok emberi jogok, amiket nincs szandekomban megserteni!

Pusztan demonstralni szeretnem a Kert latogatoinak, hogy milyen emberpeldanyok rendelkeznek szavazati joggal! Gondolkozzal rajta!