Szakacs,

#243403 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szakacs,

latod milyen toplak emberszabasu vagy! Hagyod a Romeszt, hogy kutassa fel neked a szamokat es verjen a majom agyadba valami ertelmet. Nem gondolod, hogy ez a te dolgod lenne? A seggedet is kitorolteted valaki massal, vagy csak az agyad tisztitasat bizod masokra? Mondtam neked, hogy nezzel utana a szamoknak, amit nem tettel meg. Azt is mondani kell, hogy torold ki a seggedet szaras utan, vagy arra magadtol is rajossz?

Most akkor keressd ki, hogy hany e-amerikai indian lett “kiirtva” es hany halt meg a fertozo betegsegekben? Ne a Romeszra varjal! Ha meg nem talalod az adatokat, akkor ird be, “hogy nem tudom mit ugatok, csak makogok ossze-vissza, mert egy voros seggu pavian vagyok, legfeljebb a seggem tudom kitorolni magamtol, azt se mindig”. OK?

“Ha tegyük fel peru fejlõdésnek indul akkor az ottani indiánok is rohamonsan veszítenék el a kultúrájukat, mert ugye lesz mindekinek szuper háza, autója, tv-je, stb, és akkor az elkényelmesedés+tv népbutító jellege, már meg is teszi a hatását.”

Nos, ha te a civilizaciot a nepbutitassal hozod parhuzamba, akkor te egy szuper civilizacioban kell, hogy eljel!

Azert en nem tudom, hogy egy irastudatlan perui indian foldmuves, akinek a kulturaja eloirja, hogy aldozza fel a szuz lanyokat az esoistennek (tudod, regi, osi inka/aztek kultura, nagyon szep) az a jobban elbutitott indian, vagy az, aki Las Vegasban egy casinot uzemeltet.

Persze Szuro szerint ez relativ, te meg gondolom nem erted a kerdest!