Szakacs, egy kicsit szorakozhatok veled?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Nagymexikó ? Szakacs, egy kicsit szorakozhatok veled?

#243344 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szakacs, egy kicsit szorakozhatok veled?

Csak amig gondolkozol az ajanlatomon…

“vegyük számításba a nemzetközi háttérhatalmat és a világszabadkõmûvességet, aminek az usa a központja és hát ezek a titkos szervezetek úgy kavarták a szart mexikóban hogy az a kezükre játsszon…”

Vegyuk szamitasba ezen mondaton belul az ellentmondast, ha szabad! Ha azok az altalad emlitett “titkos” szervezetek ugy kavartak a szart, hogy arrol neked ilyen jo ismereteid vannak, akkor ugye megsem olyan titkosak, vagy mi? Ha meg tenyleg olyan titkosak, akkor honnan tudod, hogy hogy es mit kavartak?

Masik:

“Amint elvesztették az északi területeket azóta mexikó valóban leszállóágba került, mert a csökkent területéhez képest már túl sok lakosa volt, ami földhiányhoz és ennek következményeként súlyos szegénységhez vezetett.”

Egy orszag gazdagsaga nem a foldteruleten mulik. Ha igy lenne, akkor Oroszorszag a vilag leggazdagabb orszaga lenne, Afrika a leggazdagabb kontinens es Luxemburg a legszegenyebb orszag. Epp az ellenkezoje az igazsag. Kellemetlen, amikor a tenyek nem igazoljak az elmeletet, ugye?!

Be kell valljam, az eloadasaid nemcsak sokkolnak, de kifejezetten szorakoztato ertekkel is birnak. Egyre novekszik a tarifad az Emberkertbe!