Szakacs ur,

#243341 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szakacs ur,

“Az usa mexikói háborúban szerintem két értékrend küzdött egymással: az angol-angolszász-amerikai-atlantista és a hozzánk magyarokhoz legközelebb álló európai-eurázsista-kontinentális spanyol. Ez itt a lényeg. “

Tededsz! A lenyeg az, hogy megnyithassam az Emberkertemet, ahova teged tart karokkal varlak. Ott aztan egesz nap fejetegthetned az “eurázsista-kontinentális” gondolataidat PENZERT!!!

Hallottal a “Sokk Terapia”-rol? Ez Milton Friedman kozgazdasz javaslata volt a kozponti gazdasagi iranyitasrol a piacgazdasagra valo atteresre. En ugyanezt a modszert alkalmaznam a demokraciatol valo eltavolodas erdekeben. Meggyozodesem, hogy a te es a hozzad hasonlo emberek gondolatai olyan sokkot okoznanank az Emberkert latogatoi kozott, hogy egyre tobben jonnenek ra, hogy a demokracia helyett egy uj megoldasra van szukseg. Sajnos meg en sem tudom, hogy ez mi lenne, de ha tobben is belatjak, hogy ezzel a kerdessel foglalkozni kell, akkor kell, hogy szulessen egy 21. szazadi megoldas az osregi domokracia helyett, ami reg idejet multa.

Szoval Szakacs ur, kozvetett modon ugyan, de a merhetetlen idiotizmusod az emberiseg javat szolgalna az Emberkertben.