szállás

#118800 Hozzászólás

szállás

Konkrétan fizikailag a meghívólevél az elsõ papír az errõl szóló posztban, a követségen is csak ezt kérték. A többi számla, meg ilyesmi. De a meghívólevélen is rajta van a teljes menetrend, ezért is gyanús hogy nem adja senki a nevét másnál foglalt szálláshoz (gondolom pl ha vmi probléma van az utazókkal, akkor az ilyen papírokat simán elõvehetik, hogy ki-mit igazolt). Tágabb értelemben a szállásfoglalás is valóban a meghívólevél költségéhez értendõ, a 20EUR csak kis apróság mellé :)
Fizetés érdekes, onlinenak nem online, de valós idejû (egy devizaátutalás kb egy hét alatt futna át). Valami payment formot kell kitölteni a hitelkártya másolat kíséretében, amit õk benyújtanak a saját bankjuknak, aki azonnal beterheli az összeget.
Így aztán jól meg kell nézni kinél fizetünk, mondjuk engem terhelés után egybõl hívott a bankom, hogy ezt én akartam-e :) (belarusz+netes fizetés, egybõl fraud gyanús)
Persze megbízhatóság ide vagy oda, azért a limitemet levittem fizetés elõtt a terhelendõ összegig, terhelés után meg 0-ra egy idõre :)