szasztok,

#259275 Hozzászólás

szasztok,

Kalman, azt értem, hogy mit írsz, csak azt nem, hogy miért. Kifejtenéd bõvebben, hogy Zsolt miért agymosott? ( te BIZTOSAN tudod. És nem bisztosan ugyebár…:-)))
Partatlannak ( gondolom ez a Pártatlan lehet, csak nincs ékezeted. Ez azért fontos, mert már majdnem javítottalak téged is, hogy a partatlant inkább parttalannak mondják a magyar nyelvben… Höhöhö. Hát igen, írod hogy van ez a “banda” ugyebár. Hídfoglaló banda. Ja. Ezek itt állandóan hõzöngenek, meg ilyenek. Apropos, felsorolhatnád, hogy te eddig miket tettél, hogy jobb legyen itthon a helyzet? ( úgyis mint banda, vagy mint birka, vagy csak mint egyszerû magyar fajta embörállat.
Neked meg kedves Adrienn a kérdésed költõi, de azért megválaszolnám: “Ezek a Kossuth téri tüntetõk, akik több, mint egy hónapig folyamatosan tüntettek tavaly õsszel, mit dolgoznak? Hogy érnek rá?”
Hát úgy Adrienn, hogy ez a frankó dübörgõ gazdaság és a szarrágó multik elvették a munkájukat… Úgy biza. Bezárt a kisközért, nem kell már varrónõ sem, lassan tanár sem, aztán ezé’ most nagyon ráérnek. Igaz, enniük se nagyon van mit, dehát majd ti okosok ezt is megoldjátok otthonról, a fotelbõl… Remélem.
Ha meg te is elveszted a munkádat, akkor majd úgyis személyesen megismerkedhetsz párral közülük a következõ tüntetésen, addig meg ne nagyon bántsd õket szerintem…:-)))