szempontok

#396122 Hozzászólás

Zsolt

szempontok

Tenger: valamilyen oknal fogva nepszerubb a tenger a legtobb embernel, ugy tudom a sonak gyogyhatasa is van, de ehhez annyira nem ertek. Tavak is jok lehetnek, speciel LAOSZban vagy Kamboban sokszor eleg gusztustalanok a vizek, de LAOSZban pl. Vang Viengben kellemesen lehet uszogumizni a folyon.
Kozbiztonsag: arra gondolok, hogy pl. Thjaifoldon turista helyeken eroszakos rablas nem nagyon jellemzo (a mostani politikai balheknal lehetett hallani par farang elleni tamadasrol, de azok nem penzceluak voltak), Kamboban meg Sihanoukvilleben fegyveres rablast meselt valaki a napokban. Aknak miatt utszeli hugyozas is veszelyes videken. Italba kevert cucc es kifosztas is lazabban megy, mint thaieknal a turista helyeken.
Ejszakai elet: legtobb ember szeret elmenni szorakozni este/ejjel legalabb idonkent, de nyaralas alatt jellemzoen gyakrabban. Ha valahol vannak megfelelo helyek, elmehet ha akar, ellenben ha ejfelkor minden bezar, mint pl. LAOSZban es Vietnamban a legtobb hely, akkor nem tud. Nem ertem hogy jon ide az, hogy ha valaki aludni akar, ezt akkor is megteheti, ha van ejszakai elet (ha nem disco mellett lakik).
infrastruktura, egyeb: igen, Thaifold szerintem magasan fejlettebb a tobbi orszagnal, amiket irtam, es mondom az arak hasonloak atlagban vagy alacsonyabbak (kiveve India, az olcsobb de lepukkantabb is).
Kaja: ez valoban csucs, nem csak a finomsag, hanem a valtozatossag es hogy szinte mindenhol az utcan is annyifelet ehetsz olcson, amit csak birsz.