Szeretem,

#237701 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szeretem,

amikor meggyozodesbol allit valaki valamit, anelkul, hogy halvany fogalma volna mirol beszel: “Biológusnak azért megy valaki,mert ZÖLD.Ez is egy tény.”

Orvosnak meg azert megy valaki, mert humanus, igaz? Beszelj Joe Mengelevel! Mondhatnek ezer mas peldat, de nem hiszem, hogy olyan sok orvost es biologust ismersz, ugyhogy a nevuk nem mondana semmit neked.

Gondolkodj el a kovetkezo dolgon:

Amikor a halak nehany millio eve elhataroztak, hogy kijonnek a szarazfoldre, mert ott kenyelmesebb volt az eletuk, tobb volt az eheto kaja es kevesebben vadasztak rajuk, akkor ezzel ez “okologiai katastrofat” inditottak el. Totalisan megvaltoztattak a bolygon az okologiat. A hullok folastak a foldet a partokon, mert oda tojtak a tojasaikat, elkezdtek felzabalni a szarazfoldi novenyeket, rovarokat es valoszinuleg kipusztult miattuk egy csomo ragadozo hal, akik elol volt pofajuk kimenekulni a szarazra es igy, azok a szegeny ragadozo halak most ehenmaradtak.

Mindez miert tortent? Mert a kibaszott halak elkenyelmesedtek, volt pofajuk tudot is noveszteni es kihurcolkodtak a partra, hogy egy napsutotte sziklan meresszek a segguket egesz nap.

Persze neked ez mind OK, mert ugye a halaknak szabad ugy elni, ahogy kedvuk szottyan, de az embernek faggyon be a segge es masszon vissze a fara, csak nehogy kivagja, hacsak nem a fogaval donti ki es helyben hasznalja fol, akkor OK.

Amit te allandoan “szennyezesnek” nevezel, vagyis mindent, ami az emberi tevekenyseg kovetkezmenye, az persze megint abbol fakad, hogy nem emberi szemszogbol vizsgalodsz, hanem allati szemszogbol! Ehhez persze megvan minden jogod.

Minden, ami az emberi tevekenyseg kovetkezmenye, az termeszetes hulladek, nem szennyezodes! Beleertve a benzingozt is. Mas kerdes, hogy ha tul sok van belole egy helyen, az kellemetlen, sot karos, tehat elkerulendo. Maga a hulladek azonban nem szenny, a hulladek elhelyezese ami karos lehet. Ahogy egyik allatra sem mondod, hogy “szennyezi” a kornyezetet, barmennyi huladekot termeljen, mivel szerinted az allatok altal temelt hulladek termeszetes. Nos az emberi hulladek epp olyan termeszetes emberi szemszogbol vizsgalva.

A Foldon az igazi Globalis felmelegedest pl a tenger feneken rothado allatokbol felszabadulo metan okozta kb 55 millio eve, amikor a tengerek szo szerint felforrtak es bugyborekoltak. Gondolom ezt nem nevezned katasztrofalis kornyezetszennyezesnek, pedig szerintem inkabb uszkalnal a mai, ember altal szennyezett tengerben, mint az akkori metantol buzlo, rothado halaszleben. Azt se hiszem, hogy azok a doglott allatok, amik okoztak a metant, bekes, harmonikus szimbiozisban eltek/doglottek volna a tobbi elolennyel, amiknek a 90%-a pillanatok alatt kidoglott ezek miatt.

Egyebkent NAGYON AJANLOM, hogy a Szuro altal idezett pontokat vessd a fejedbe! Vedd eszre, hogy az agyadat hipozzak az altudomanyokkal kardoskodo, Zoldeknek becezett, (akiktol mellesleg a felesegem is hideglelest kap) tetves KOMMUNISTAK! Vessd a fejedbe: KOMMUNISTAK!

Ezeknek nem a termeszet megovasa a celjuk, mert ha az lenne, akkor nem elleneznek a vilag legtisztabb energiaforrasat, hanem az igazi celjuk a gazdasagi fejlodes – kapitalizmus – megallitasa es egy globalis, centralizalt, kommunista kormany letrehozasa.

Ezt persze nem tehetik meg ugy, hogy megszavaztatjak a vilag lakoit, ehelyett ugy probaljak elerni, hogy egy ALKATASZTROFAVAL ILYESZTGETIK a Fold lakossagat, ami olyan hatalmas, az egesz vilagra kiterjedo, hogy csak egy CENTRALIZALT VILAGKORMANY tudja megakadalyozni. Ok persze nem hasznaljak a kommunista kifejezest, annyira nem hulyek, de a centralizacio a kommunista rendszer lenyege. Olvass egy kis George Soros-t, aki nem is tagadja, hogy ez a celjuk.

Aztan kapj a fejedhez!