Szeretném, ha nem Mécs Lászlóról vitatkoznánk itt,

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Extrém sportok biztositása Szeretném, ha nem Mécs Lászlóról vitatkoznánk itt,

#417203 Hozzászólás

Bundás

Szeretném, ha nem Mécs Lászlóról vitatkoznánk itt,

hanem azt vitatnánk meg, hogy mit lehet tenni a nevezett jogszabály visszavonása érdekében.

Kedves Zita!
Szándékom szerint elõrevivõ javaslatot tettem, olvashattad is, hiszen Mécs László neve is azon a környéken került elõ. A jog malmainak sebességét ismerem azt nem kell bemutatni, viszont egy beadványt elkészíteni nem 3/4 év, legalábbis, ha gyakorlott jogászok készítik (nem gyakorlott meg nem tudja elkészíteni csak vergõdik vele).

A “… voltak egyeztetések, jogászokkal, és más szövetségekkel egyaránt. De a Szövetség valóban tájékoztathatná az érdeklõdõket, mit is tettek az ügyben.”- nél tényleg többet kellene tudnunk, fõleg annak tükrében, hogy az általam ismert legutóbbi közgyûlésen az elnökség azzal volt elfoglalva, hogy bizalmatlansági indítványokat fogalmaztak meg egymás ellen, és ezügyben szavaztatták a delegáltakat, biztosítás szóba sem került. Semmiféle felhatalmazást nem kaptak semmiféle képviseletre, persze nem szükségszerû, hogy a közgyûlés felhatalmazása kellene ehhez, de részben az ügy hordereje ezt indokolja, részben tényleg nem úgy tûnt, hogy ez a téma napirenden lenne.