szia!

#180604 Hozzászólás

BK
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

szia!

Szerintem ha nincs kobe vesve a celpont talan ez is megoldas lehet: “Balin egy barátom családi okok miatt vissza akar menni Magyarországra és eladja az itteni érdekeltségeit, ami biztos megélhetést jelent az elkövetkezõ 20 évre, ha valakit érdekel írjon az Emilemre : mihalkagyurka@gmail.com . Lakás(3 éves bérlet még), autó, motor, befektetés. Viszonylag olcsón.”
Szerintem irj ennek ez illetonek hogy aktualis-e meg a dolog. Az eghajlat hasonlo, az elet pedig viszonylag olcso Balin. Egesz jo aron van repjegy, kimesz es eldontod…
Talan egy mar mukodo vallalkozast jobb atvenni mint ujat inditani meg akkor is ha nem megy olyan jol mint ahogy neked beallitjak-kesobb gatyaba tudod razni. Megmondod a tulajnak hogy csak akkor veszed meg ha egy ideig ott lehetsz es latod a napi uzletmenetet.
Probalj minel logikusabban gondolkodni ebben a kitelepules ugyeben es azt keresni hol a legegyszerubb beinditani a vallalkozast egy kulfoldi allampolgarnak. Erre szamos forras van: net, ottlako magyarok, nagykovetseg stb. A legjobb ha eloszor lemegy es jol felmered a terepet es utana hozod meg a dontest. En elgondolkoznek Malaysia, Singapur vagy mas DK- Azsia orszagban. Ott alacsony adok vannak es magasszintu egeszsegugyi ellatas, vallalkozasbarat kornyezet.
Egy nagyon fontos dolog: szerintem amig angolul nem tudsz megfelelo szinten ne indulj el, mert ugyintezni uzletet kotni nem lehet mashogy, mutogatni ugye mint a majom nem lehet.
Meg azt fuznem hozza: a szivnek nem biztos hogy a paras tropusi eghajlat tesz jot! Azt hol olvastad hogy jo lesz?
Ami jobb lehet: ha sikerul tuljutni a beilleszkedes nehezsegein- talan kevesbe lesz stresszes mint Magyarorszag.
A csalad es a baratok hianya – ha vannak- azert nyomaszto lesz egy ido utan.
En megertelek hogy elemenekulsz a sullyedo hajorol- sajnos egyre tobben teszik ezt- de mindig szemmel kell tartani a realitasokat akkor sikerulnek a tervek. Esz es akarat, ez a ket tenyezo a biztos siker kulcsa!