szia

#208449 Hozzászólás

an
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

szia

Szia Melinda!

Üdvözlet közöttünk,bár azt soha nem gondoltam,hogy még Amerikában is olvas bennünket valaki.

Hát én nem is tudom,mit mondjak neked,hogy érdemes e váltanod.Nem ismerem az amerikai helyzetet,és a tiédet sem,hogy legálisan élsz e ott,milyenek a körülményeid.
Mióta élsz kint stb.
Ha idejössz és jó az angolod azért nem biztos,hogy mosogatással vagy takarítással kezdenél.Egyébként a nõvér dologon már én is gondolkoztam,hogy mi a fenének tanultam én számítástechnikai-folyamatszevezõnek,ha nõvér vagy fodrász vagy szakács lennék sokkal könnyebb lenne boldogulni.
Itt tényleg a lakás viszi el a legtöbbet,igaz kisvárosban olcsóbb az albérlet,de egy fizetésbõl egy 14 éves kamasszal,hát ki tudja mi maradna.
Talán neked azt tudnám tanácsolni,hogy próbálj meg interneten keresztül önéletrajzokat szétküldeni,mert a közgazdász diploma azért nem rossz,és meglátnád,hogy milyen ajánlatokat kapnál.És azzal már lehetne számolni.
De ha te most New York-ban egy fizetésbõl,tudsz egy lakást bérelni,és eltartani a gyermekedet,van biztos állásod,én a te helyedben nem biztos,hogy váltanék.
Mi sem gazdagodtunk meg itt,csak a magyar viszonyokhoz képest sokkal jobban élünk.
Tényleg teljesen tanácstalan lennék én is a helyedben,vagyis az is vagyok,hogy mit irjak neked.USA-ból Magyarországra semmiképp se menj haza,majd ha nyugdíjas leszel akkor.De hogy ide érdemes e váltanod azt nem tudom.
Kiváncsian várom,hogy majd mit irnak a többiek neked.

Puszi :
Edina