Szia Anaszt xtazi

#334963 Hozzászólás

Szia Anaszt xtazi

Koszi hogy reagaltal a levelemre ,most en is reagalok a tiedre.
Az unokahugomnak keresek munkat itt az utazas forumon mar par hete ,en is itt dolgozom Angliaban de lanynak valo munkat nem tudok itt a kozelemben. Ezert olvasgatom az a utazas forumon a ajanlatokat es ugy talalom lanynak valo munkaban a Csaba munkaajanlata a legolcsobb es mondhatni a legprofibb .
Ahol van szallas ,munka,papirok intezese,repterrol szallitas.En tudom hogy ezekkel mennyit bajlodtam ,mire munkat ,szallast ,NInumbert szereztem.
Volt egy masik apoloi munka ami allitolag ingyenes de utanaerdeklodtem ,a tanfolyamra 350 fontot kell fizetni,utana haza kell menni majd par het mulva ujra kimenni felvenni a munkat 2szer repjegyet venni!,ja es az elso 2 hetben 10fontos napi szallasdij van .Kapasbol 700 font koltseg es meg nem is dolgozott a leanyzo.Csabanak a 150 fontos koltsege nagyon kedvezo , igy ot ajanlottam az unokahugomnak.
Csaba azt irta mar 15 magyarnak szerzett munkat,meegadta a tel szamat egyiknek es valoban ott dolgozik mindenki,tehat valos dolog amit leir.Nekunk igazabol ez a fontos.
De ezt a forumot egy szornyu gusztustalan dolognak tartom,tele irigy emberekkel akik azon tanakodnak hogy a masik mennyit hogyan ,mikent keres,hogy vagja at az embereket.Aki tapasztalatlanul keres munkalehtoseget infot itt megbolondul es meg a hasznalhato infokat ,ajanlatokat sem veszi komolyan mert mindenki beleszol,ragalmaz meg akinek halvany goze sincs az egeszhez.(Nehany otthoni honfitarsunk pedig aki soha nem volt Angliaban jobban tudnak mindent mint aki itt el es dolgozik,az Angliaban elok pedig hazudnak .mondjak ok)
Sajnos ezek az emberek meg nem Europahoz tartoznak
NA CSOKOLLAK
ROMEO