szia badam

#60660 Hozzászólás

Imre

szia badam

.

Hogy voltunk-e Namibiában? Sokan, több százan. Gondold el, hogy a Baraka idén már vagy 4, a Vista sokkal több utat szervezett, melyek érintik Namibiát. Ehhez jönnek a vadászok /olvasd el a Nimród hirdetéseit/, számold hozzá az egyéni és hivatalos úton levöket. És ne felejtsük el a külföldön élö magyarokat, a namibiában élö magyarok hozzátartozóinak látogatásait stb. Tehát évente több száz magyar látogat Namibiába. Az országról sokat nem irok, olvasd el fentebb Max hozzászólását. Mindenben igaza van. A kis 22000 lakosu Swakopmundban 4 légkondicionált, tiszta, élelmiszeráruházat láttam, melyek méretben tisztaságban és választékban felveszik a versenyt Cora élelmiszerrészlegével.

Windhookban, Swakopmundban, Lüderitzben, Gobabisban az utcák nevei még mindig német nevek. Olyan öreg némettel is találkoztam, aki nem tudott angolul csak németül és afrikaans-ul /búr/.

Drága a repülö, ha direkt Windhookba repülsz. Sokkal olcsóbban jössz ki, ha Fokvárosig /Cape Town/ repülsz. Onnan naponta többször megy busz Namibián, Botswanán keresztül Vic. Falls-ba.

Max-nak üzenem, hogy meg kellene alapítani a Magyar-Namibiai Egyesületet. Negyedévenként lehetne találkozni egy hangulatos kiskocsmnában. Kis söröcske mellett lehetne beszélgetni, esetleg namibiából importált söröket inni.