Sziasztok!

#69028 Hozzászólás

Dóra2
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok!

Mi október közepén voltunk Nílusi hajóúton. Ez egy kombinált túra volt (Ramszesz program) az Anubis Travel szervezésében, 3 éj Kairó, 3 éj Nílusi hajóút, 4 éj Hurghada.
Mi 5* delux hajóval voltunk, és tényleg kifogástalan volt minden. Csak néhány kellemetlenség ért minket, elõször egy kicsi kabint, kicsi ablakkal kaptunk, de ezt 5 dollár “csúszópénz” fejében el tudtuk cserélni a recepcióssal. Mikor megtudták, hogy magyarok vagyunk, jött két szobapincér és kiürítették a minibárt. Ez egy kicsit rosszul esett, de gondolom néhány honfitársunk hozzájárult a magyarok hírnevéhez és gondolom elfelejtették kifizetni a fogyasztást a minibárból.
Mindenkinek ajánlom, hogy már az utazás elsõ napján szerezzen be ANTINAL nevû gyógyszert a nílusi baktériumokra, mert engem a betegség sajnos a hajón ért és hiába a de lux kategória, hiába a “Clinic” a hajón, orvost sehol se lehetett találni. Így meg kellett várni a másnap délelõttöt míg kiköt a hajó.
Kellemetlenségekrõl ennyit, egyébként szuper jó volt, igazi luxus pihebés egy ilyen hajóút. Az ellátás is nagyon bõségéges, a személyzet is kedves volt.
Ha van egyéb kérdés, szívesen válaszolok.