Sziasztok’

#208406 Hozzászólás

Kati16
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok’

Sziasztok!
Bonca, nagyon jo diplomaja van a ferjednek, itt a social worker arany arban kel el! Mi evi 21 e font nettobol elunk 3-an, 16 eves fiammal, mar 1 eve.
Ang, tenyleg nagyon olcsoan tudtok elni Londonban, Willesdenben(3-ik zona) 780-t + rezsi (durvan ezres) fizetunk 2 szobas (haloszoba+nappali) lakasert ami igen szuk nekunk, mert ezek a szobak nagyon picurkak. Mi is menekulni szeretnenk Londonbol, kineztuk Brightont. Egyresz a tenger miatt, masresz olyan jokat es biztatokat irtak a sracok a Brightonos topikban es van College es University is. Magyarorszagon sehogy se akart osszejonni a tengerparton elni:)
Andi, nekem is rajzolhatsz 68-t:). Tenyleg a legremisztobb az volt, hogy az ugynoksegek nem akartak elfogadni, hogy eleg lesz a 2 szoba, meg hogy ennyi bevetelbol fizetokepesek leszunk szamukra.

Mi se tervezunk valami hosszu eletet a szigeten. Valahogy nem hagy el az erzes, hogy minden ideiglenes. Magyarorszagon idos szulok maradtak. Ha megvan a vegzettsege a fiunknak, akkor vissza szeretnenk menni. Van egy otletem, de meg nem tudom mennyire megvalosithato: osszel es telen itt dolgozni valahol-csak-nem-londonban es a szep idoszakban Magyarorszagon csak ugy elvezni az eletet (videken lakunk), turistazsakkal orszagot jarni, Schirilla Gyuri-fele egeszseges eletmod taborokba menni, baratsagokat kotni. Ugyanis nincs semmi ambicionk, talan a korunknal fogva, nincsenek terveink, pl. Angliaban haz-vasarlasi kolcsonbe belemaszni stb. Magyarorszagon szulettunk, nincs jobb annal. Azt nem igen lehetet elvezni, ha csak a megmaradasert harcolunk. 10-14 oras munkanapokbol es habzoszaju fonokokbol nem kerunk tobbe. Most megtapasztaltuk, hogy maskepp is lehet elni, pedig tenyleg csak a gyermekunk miatt akartunk par ever itt tolteni.
Batorsag, Magyar Szulok! Annyi napsutest telen meg nem lattam eletemben! Rengeteg madar, allandoan viragzik valami, egesz telen at. Ma pedig a matek tanar minden gyereknek csokit hozott, matek klub van szombaton. Egyszeruen baratsagosak a gyerekekkel.