Sziasztok!

#208423 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok!

Az biztos, hogy nem könnyû gyerekkel munkát találni, de szerintem otthon sem! Sõt! Én amikor még csak egy gyerekem volt 2001-ben, Pesten kerestem munkát fél éven keresztül. Amint meghallották, hogy gyerekem van, már nem kellettem. Végül nagy nehezen találtam munkát, de azt is csak ismerõs által.

Most éjszaka dolgozom és minden reggel fél 9-re itthon vagyok. El tudom vinni a gyerekeket a suliba, oviba. Értük is tudok menni, mivel ha alszom 5-6 órát az “elég”.
Csak így tudjuk megoldani, mert az én cégemnél sokszor hétvégén 14 órát is kell dolgozni, sõt bent is kell aludni és másnap megint 8 vagy 10 órát lehúzni. Úgyhogy elõfordult, hogy péntek reggel fél 8-kor el kellett mennem és csak szombat éjszaka értem haza, amikor már aludtak a gyerekek. Ezért lettem éjszakás. Így a férjem is könnyebben tudott munkát vállalni, mivel én szinte bármikor itthon tudok maradni velük.
Azért nem ajánlom az éjszakázást, elég nehéz megszokni. :(

Nálunk, van kid’s klub, ami suli után van du. fél 6-ig és a szünetekben. Kitti imádja! Sajnos nem ingyenes, 2.60 font óránként, de ezt is le lehet írni child tax creditben, mint az ovit is, és akkor csak a 30%-át kell kifizetni, (ha mindkét szülõ dolgozik legalább 16 órát hetente!) amit már ki lehet bírni.

Elisa!
TÉnyleg szörnyû lehet a gyerekek nélkül hosszú távon! (egy hetet azért bevállalnék!:)
Mennyi idõsek? Remélem fel tudjátok gyakran hívni õket! Van egy nagyon olcsó lehetõség 3p-ért telefonálni Mo-ra. ha érdekel valakit megadom a számot. De csak vonalasra ennyi, vonalasról.

Ti mit dolgoztok?

Ang!
Próbálj a környéken childminder-t keresni, õk sokszor vállalják, hogy elhozzák a suliból a gyereket.
Lehet, hogy egyszer én is childminder leszek,mert most tanulok valami ilyesmit! :) Kár, hogy ilyen messze lakunk.

Errõl az jut eszembe, hogy kezdünk egy egész jó kis csapat lenni, és ha van kedvetek nyithatnánk egy másik helyen egy picit zártabb topikot, ahol profil alapján, meg fényképekkel jobban meg tudnánk ismerni egymást! (a hely neve izgi.hu)
Persze csak ha van kedvetek! :)

Ma nem dolgozom, élvezhetem a saját ágyamat, elektromos lepedõõõõõõ!!!! :)

Üdv.
Andi