Sziasztok!

#208441 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok!

Tegnap mégsem jöttem este, bocsi. Azt hiszem már le kéne szoknom az igérgetésekrõl, hogy mikor jövök, mert akkor úgyis közbejön valami. :(

Még mindig nem tudom mit csináljunk, mert az Index számomra ugyanolyan “képtelen” mint ez a hely, azzal a külömbséggel, hogy ott tényleg nagyon kedves a fogadtatás, bár én nem írtam, de olvastam. Aranyosak és jó humoruk van! :)
Viszont ott egy jól összeszokott kis társaság van, nem tudom hogy illik-e csapatostul betörni közéjük. :(

Mi lenne, ha mégis csinálnék az Izgin egy nyitott topikot, mondjuk az Aktuális-ban, aztán majd meglátjuk beválik-e. Mert aki csatlakozni szeretne az oda fog jönni utánunk, aki meg csak egy gyors kérdést szeretne feltenni nekünk, mint most pár napja Roland, akkor itt is tud kérdezni, mert nem tûnünk el végleg.

Ang!
Persze, hogy nemn baj, hogy megkukkoltad a képeket, hiszen azért adtam meg a linket.
Amúgy oda is lehet csatlakozni, akit a babás, gyerekes dolgok is érdekelnek, mert nagyon kedvesek ott is a lányok.
Akkor te Dia vagy??? :)

A Child Benefit-hez azt hiszem el kellett küldeni a gyerekek születési anyakönyvi kivonatát, (az eredetit) és majd visszaküldik. Én nem online jelentkeztem, hanem a jobcenterben kaptam egy nagy borítékot a jelentkezési lappal és egy válaszborítékkal, ahova küldeni kell a kérelmet.

Elisa!
Ha az egyikõtök dolgozik éjszaka, a másik nappal, úgy mint mi, szerintem simán ki lehet jönni, úgy idõben, mint anyagilag. Jár a child tax credit, szóval be tudod adni oviba, bár nem tudom hány évesek. Ha sulis, akkor maradhat a kids klub-ban (napközi) du. 4-ig vagy 5-ig, addig ki tudod pihenni magad. Úgyhogy szerintem írány a két hálószobás lakás!!!!!! :) :):)
Sok sikert!

Mentem, mert ma este is dologzom, de már reggel 6 óta fent vagyok. Na, így nem lehet. Most leteszem Petit és alszom vele vagy 3 órát! :) Esõben sokat szokott aludni.

Még nem csinálom meg a topikot az Izgin, csak ha válaszoltok! :)

Ang-Dia!
Gyere a Babanetre is ha van kedved! :) Képeket meg a fenti emilen + hotmail.com ra várok! :)
A többiek is, gyertek és küldjetek!
:)
Üdv.
Andi