Sziasztok!

#208460 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok!

Végre megint itt vagyok, de nagyon fáradtan, mert ma szabad napom volt és egész nap rohangáltam! (persze ma is esett délután)
Gyorsan válaszolok, de elõször is:

Szia Sunny!!!! Bocsi, elfelejtettem az a múltkor köszönni, mert Peti annyira hisztizett. Amúgy minden este ez van, fogmosásnál. :(
Mert azt tudod-e hogy neked köszönhetem elsõ sorban, hogy itt vagyok! :)

Szia Új Melinda! :)
Szerintem 43 év még semmi, nem az évektõl függ. Az a lényeg, hogy úgy kellene megoldani, hogy a hidakat ne égessük fel a hátunk mögött, amit könnyû mondani, de hátha nem lehetetlen megcsinálni. Pl.fizetés nélküli szabira menni. (nálunk a párom még mindig azon van.) Ha nagyon min. az angol, akkor tényleg csak nagyon alja munkát tudsz végezni, amit esetleg fizikailag nem fogsz bírni. Pl. a Tescoban polcokat pakolni, vagy mosogatni egy étteremben. A többi munkához viszont angol kell. Van egy nagyon kedves barátnõm, õ is kb. veled egyidõs és õ is ugyanebben a dilemmában van, de most tanul angolul és nagyon elszánt. (ráadásul neki kicsi gyereke van, 7 éves) Szóval szerintem érdemes lenne az angolodat fejleszteni, és keresgélni otthonról munkát, (úgy mint ahogy én sem a semmire jöttem ki 2 gyerekkel) és ha van valami biztos, akkor vágj bele, de lehtõleg úgy, hogy ha nagyon rosszul érzed magad akkor még 1-2 hónapig vissza tudj menni.
(bár veszíteni így is fogsz, mert a lakásokra a depositot ált. csak fél év múlva adják vissza.)

Na, megyek az Izgire, és csinálok egy topikot! :)
GYERTEK!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindjárt a linket is bemásolom.

Üdv.
Andi