Sziasztok!

#230328 Hozzászólás

Andi10
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok!

Sziasztok!!!

Nagyjából elolvastam az egész topikot, nagyon jókat írtok. A legjobb mégis a amit Roland ír! Vele egyet is tudok érteni!
Optimizmus!
Én sem látom a helyztetet olyan végzetesnek. Nehogy most azt higyjétek, hogy nekem majd X (száz!) év múlva nem fognak hiányozni a pandák, vagy a más eltüntek. Tényleg rossz, hogy nem nagyon tud az emberiség segíteni ezeken a fajokon, bár sokan azon vannak, és hátha mégis sikerül. De biztosan lesznek még kihaló állatok. Az õserdõkrõl nem is beszélve. Meg a többi természeti értékrõl. Ezek nélkül szegényebb lesz a Föld, de tuti biztos hogy kitalálunk valamit amivel ellensúlyozzuk, vagy helyettesítjük és a magunk hasznára fordítjuk. Az ember szerintem nem olyan mint a vírus. Az ember alapbann nem gonosz! A vírus az! :)(fõleg a Rota!:))
Mi nem direkt rombolunk, sõt amióta rájöttünk hogy mennyit vétettünk a környezetünk ellen, (mondjuk az utóbbi 20 évben) igenis próbálunk javítani a dolgokon. Igenis létezik környezetvédelem és nagyon sokan úgy próbálnak élni, hogy megfeleljenek ezeknek a normáknak is. Emberek százai vagy ezrei fordítják egész életüket és munkásságukat a kihalóban lévõ fajok és környezetük megmentésére.
Szerintem inkább azzal a Vörös Óriással lesz egy kis gondunk, bár addig még sok idõ el fog telni, és remélhetõleg erre is lesz megoldás. Pl. egy költözés! :)

Üdv. minden Földlakónak! :)
Andi