Sziasztok:-)))

#76047 Hozzászólás

Attila3
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Sziasztok:-)))

Ismételten köszönet és hála s szívélyes segítségért!
Adri: Mi a Best-tel tervezzük az indulást, méghozzá 8. 50-kor, délelõttre vagyunk kiírva… akkor 6. 50-re menjünk ki a F2B-re? Ok, csak akkor szállást szerzek Pesten.
És hogy bírod? Már kevesebb, mint 1 hónap van… Számolod a napokat?:-)
Iza: Akkor marad a kényelmesebb megoldás a félcipõ. Meg gondolom szellõsebb ruha, ha csak nem esik… A busz ki van írva angolul is, vagy csak arabul? És a jegyet elõre meg kell venni, vagy elég a sofõrtõl?
Tom: Ok, akkor a Kemotoxot-ot kivesszük a csomagból:-)
Kriszti: A kendõt mennyire kell, illetve illik használni? Teszem azt vallás miatt illik, mondjuk a mecsetekben a vállat elfedni a lányoknak, vagy illetlenség, hogy mi turisták „majmoljuk” a vallásosokat?
Mennyire lehet elmenni más településre busszal (ha van busz) mondjuk Herglaba, vagy az üdülõövezettõl messzebb élõk nem szívesen veszik az ilyesmit?
Ha 8. 50-kor indulunk, akkor 11 fele ott leszünk. Mivel csak vacsira számítunk, vigyünk szendvicset, vagy ott is lehet könnyedén élelemhez jutni (mint éhes turista)? Egyáltalán lehet bevinni mondjuk (nem disznóhús alapú) konzervet? Vagy egyáltalán ne aggodalmaskodjak…?
Tényleg: A tengerpart milyen? Homokosnak tûnik, de itt is ajánlatos, mint Horvátban a szandál? Van valami látnivaló a habokban? Vagy 18 fok alatt úgy se leszek benne sokat?

Attila