Szuro,

#243395 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szuro,

leginkabb arra lennek kivancsi, hogy ezt az elkepesztoen karos es hajmeresztoen logikatlan liberalis idiotizmust hol tanitjak ma Mo-n?

Az nyilvanvalo, hogy a naci eszmek, a rasszizmus, a vallasi alapu “konzervativizmus” es a kollektivizmus honnan jon. Ezeknek hagyomanyai vannak Mo-n. Ennek a te altalad kepviselt liberalizmusnak azonban nincs semmi hagyomanya. Igaz, hogy Ny-Europaban ez a nezet elvez totalis monopoliumot, ugyhogy tudom, hogy a szenny onnan szivarog at hozzatok. Igazabol arra lennek kivancsi, hogy milyen szervezetek segitenek ebben, kik felelossek ezert az agymosasert Mo-n. Nem hinnem, hogy csak az SZDSZ. Kivancsi lennek, hogy menyire elterjedt ez a nepbutito, tortenelem meghamisito liberalizmus/relativizmus pl az oktatasban.

En mar regebben is kifejtettem, hogy a liberalizmus, amit te kepviselsz, sokkal nagyobb veszelyt jelent egy orszagra, mint a szelso jobboldalnak nevezett fasizmus. Persze nalatok, ahogy elnezem nem sok eselye van a liberalizmusnak, ami nagyon orvendetes, egyedul az a baj, hogy a liberalizmus utalata kapcsan az emberek megutalnak mindent, ami liberalis, pedig a liberalizmus 10%-a – szabad kerskedelem, szabad piac – elengedhetetlen a boldogulashoz.

Persze nem lehet az embereket okolni, hogy mindent eldobnak, ami egy libsi szajabol jon, ha ugyanonnan olyan okorsegek jonnek, amiket te szonokolsz.

Pl. amikor en megemlitem, hogy a noket lefejezik es megkovezik, mert “SZEGYENT HOZTAK A CSALADRA”, akkor te, tipikus liberaliskent elkezdesz arrol beszelni, hogy sokkal tobb ferfit vegeznek ki, mint not es kulonben is az USA-ban sokkal tobb a kivegzes.

Latod ettol fordul meg az emberek gyomra, ezert utalja mindenki az SZDSZ-t. Ahelyett, hogy beismerned, hogy egy utolso, mocskos kultura az, ami engedi, hogy noket megkovezzenek ILLETLEN VISELKEDESERT, te parhuzamot vonsz ekozott es egy tomeggyilkos ferfi (vagy no) kivegese kozott egy nyugati orszagban es mentsegeket keresel a verlazito muszlim viselkedesre.

Az SZDSZ ugyanezt csinalja. Ahelyett hogy elismernek, hogy a ciganyokkal kulturalis problemak vannak, amiknek EGYEDUL es KIZAROLAG a ciganyok az okozoi, ehelyett megprobalnak kifogasokat keresni a cigany vislekedesre, sot a felelosseget raharitani a magyarokra. Emiatt fordul ki a bele minden jobberzesu embernek toletek es emiatt valasztjak inkabb, egyre tobben, a Jobbikot.