Szuro!

#243360 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Szuro!

Latod, nem tudsz egy egyszeru kerdesre koncentralni te sem! A kerdesre valaszoljal es ha az sikerult, akkor lehet megvizsgalni, hogy egy-egy adott szituaciora raillik egy pelda, vagy nem.

Egyebkent kerdezhetnek direkt toled egy masik kerdest, amibe szinten bele fog torni a bicskad. Ime:

Tegyuk fel egy bortonbe vagy, 10 masik tarsaddal eletfogytiglanra itelve, igazsagtalanul, mert nem kovettetek el a buncselekmenyt, amivel vadolva voltatok. Ezen tul, nemcsak te es a 10 baratod van a brotonben, hanem mindannyiotoknak a csaladja is, asszonyokkal, gyerekekkel es a buntetes nemcsak a ti eletetek vegeig szol, hanem az osszes laszarmazottaitok is orokre rabok lesznek.

Te talalsz egy modszert, hogy hogyan lehetne kitorni a bortonfalon es elmenekulni csaladostul, mindenestul. Egy a problema! Nehany baratodnak a 10-bol az eletet kell aldozni egy elterelo hadmuvelettel, hogy a tobbiek kijuthassanak.

A kerdes: Hany ember elete tul draga a szokeshez, vagyis hol huzod meg TE a hatart es mondod azt, hogy nem szokunk, mert az X emberem halala nem eri meg az egeszet.

Ez egy nagyon egyszeru kerdes. A valasz 0-10-ig lehet egy pozitiv, egesz szam. Nem az a kerdes, hogy mi van akkor, ha mind a 10 embered felaldozza onkent magat!!!!!! TE dontod el, hogy hany embert aldozol fol, anelkul, hogy errol barkivel konzultalnal! Tehat nem bujsz ki a felelosseg alol azaltal, hogy masokra bizod a dontest!

OK, szoval, mielott belekevered a politikat es az eloiteleteidet egy egyszeru kerdesbe, probalj meg csak a kerdesre koncentralni es arra valaszolni, ne ossze-vissza hablatyolni. OK? 0-10-ig!