szvsz

#93031 Hozzászólás

zajec

szvsz

szerintem Mo. jó hely én szeretem az itteni embereket,barátságosak segítõkészek,a nõk szépek,kimagasló a kultúrális élet,jó a konyha az italok…
Budapesten élek a város gyönyörû nem láttam még szebbet a mai napig nem tudok betelni a dunai panorámával.
talán van pár dolog ami fontos:
– Más egy ország ha túrista vagy és nem ott élsz
-az emberek többsége másként viselkedik túristaként mint lakosként.
– az emberek visszatükrözik azt amilyen te vagy ha valaki savanyúuborka képpel,mogorván jár-kel az mit akar másoktól.
-minden országnak azon belül a városnak van egy ritmusa az embereknek mentalitása ha ez megegyezik a tiéddel vagy azonosulni tudsz ezzel akkor jól érzed magad benne.
– sokan a közlekedésbõl indulnak ki,itt is annyi az egész ne tarts fel másokat, vedd fel a ritmust (ne az sebességhatárt nézd hanem a kocsisor ritmusát)ne állj keresztbe a keresztezõdésben,ne menj lassan mert “miért sietnél hisz piros a lámpa” azért meret ha tíz ilyen van mint te + még tíz aki 50m-es távilságot tart akkor ez a 20 ember miatt 1km-es a késleltetés,ha nem bírod a ritmust menj a külsõ sávba.
– a politikusok egy részének érdeke a káosz a rosszérzés fenntartása,meg is tesznek érte mindent,ezért kell lényeglátónak lenni,én úgy mérem az embereket ki mit mond és mi az amit csinál.
– Most minden adva van Mo.-gon ahhoz,hogy mindenki képessége szerint boldoguljon,ha itt nem sikerül akkor máshol sem fog –
– az emberek 20%-a patkány,40%-a birka 40%-a gyönyörû szép ember (SZERINTEM!!)de közel azos arányt tapasztaltam a világban amerre jártam.

Fentebb olvastam utazni azért is érdemes, mert az ember elhelyezheti és kipróbálhatja magát a világban,ezzel mélyen egyetértek.