Találkozó

#370120 Hozzászólás

detty21

Találkozó

Sziasztok!

Na végre, hogy megtaláltam, hol vagytok! én a Szíria topicban kerestelek benneteket!!
Szóval szójatok mikor lesz a buli, megpróbálok elmenni, nem igérem biztosra a gyerek miatt, de hátha. Képek kész vannak, bár LIBANONban csak 1 napot voltunk sajnos.
Pere: a rizses kaja neve: mansaf és marha drágán adták a Pancake house-ban, nem tudom miért.
Addig egy kis sztori: képzeljétek változtatnom kell eddigi hozzáállásomon. Emlékeztek, én ajánlottam Nektek a Bel hotelt. Hát most, azzal szember aludtunk az Istar-ban. Jobban néz ki, a szobák is, gondolom ujabb, simán elmegy 3 csillagosnak. Egy kétágyas szoba meg egy egyágyas reggelivel, fürdõszobával, fûtéssel(légkondival) volt 20 USD együtt. Azt hittem, rosszul hallok, de ennyi volt, és talán a legjobb szálloda volt, ahol aludtunk.
Mondjuk a kajával megpróbáltak átvágni, de aztán minden jóra fordult. Levest akartunk enni, de még pár shawarma szendvicset is ettek a fiuk, kb. 5 teát ittunk és mikor a férjem fizetett, majdnem többet kértek, mint a két szoba együtt. Arab barátunkkal voltunk, este szóltunk neki mi történt. (mondtam a férjem tök mérges) Erre hívta a sofõrünket (kisbuszt béreltünk) és elmondta neki mi volt, az õ ismerõse volt a szállodás. Fura volt, mert õ is ugy mondta el, hogy a férjem tök mérges, kicsit olyan volt, hogy a nagy fehér mérges, uristen, valamit kell csinálni. Gondoltam semmi nem fog történni. Nem is történt. Akkor. Viszont reggel, amikor fizettük a szállodát, visszaadtak egy csomó pénzt a vacsorából és elnézést kértek. Azt hittem, rosszul hallok, mikor elmesélték. Hát hol van nálunk ilyen??!! Tök jó volt.
Ja, Baalbek gyönyörû, ki ne hagyjátok!!! és ha 48 órára mentek át, tuti nincs vízum!!!! (szerintem többre sem, de ezt nem próbáltuk) és még egy fontos: Visszafelé viszont adnak szír vízumot ott a határon, 40 USD-ért!!!!! komolyan, nem tévedés, az arab barátunk is megkérdezte, nehogy félreértés legyen. De nem!!!!! tényleg adnak, és ennyi!!!!!!