talán arra

#254054 Hozzászólás

talán arra

.. jó volt a Dzsiájdzso hülyeségeit olvasni,hogy utánanézzek egy-két dolognak, amit a “katonai akadémián” nem tanitottak nekünk
talán csak azért nem tanitották,merthát büdös szoci korszakban jártam oda
meg hát valljuk be, mindig az a könyvszerzõ a nyerõ,aki a hatalmon lévõ kormány seggét nyalja.
gyanitom,hogy Dzsájdzso barátunk is a lökött Médiából merit ihletet irásaihoz, és a sajnos mindannyian tudjuk hogy mûködik a Media.
Azt mondja el, amit eléraknak. Hányszor hallottuk már mindannyian: az Amerikai Kormány Hivatalos Közlése szerint…….. ???
És mi a nemhivatalos? Arról nem szól a fáma! Ezért fogják be a katonák száját titoktartási kötelezettségrõl szóló dokumentumokkal,amit ha megsértenek, hazaárulóként 10 évtõl terjedõ szabadságvesztéssel járó minimum bünti jár.

Sajnos az egész világ a beetetésrõl szól. És az emberek többnyire be is etetõdnek. Akik nem, és szaglásznak, kukában végzik.
Jah, hogy túl pesszimista vagyok? Nem hinném.Láttam már pár dolgot életemben.
Szerintem Dzsiájdzso valahol Hávájon sütetti a fenekét és nagyivben szarik ,hogy õ eközben összeugrasztotta a magukat magyarnak valló honfitársakat (?)- közben még röhög is a markában.
Páfrány,Anyádkibiró,boomÉdes ne dõljetek be a Dzsiájdzsonak, az öszeugratással is csak azt akarja bebizonyitani,hogy õ felsöbbrendû-tudjátok, õ amerikai!!!!!!! Merthát tudjuk,-illetve egy másik topicban olvastam-a magyar ember szar ,irigy,veszekedõs tipus.
Szarajtok az egészre én a béke híve vagyok,katonaként is.