Talan en is rosszul fogalmaztam,

#254066 Hozzászólás

Talan en is rosszul fogalmaztam,

mert arra celoztam, ha nem olvasnam a kuruc.info-t, forumokat, egyeb ujsagokat es site-okat, talan en is, mint mindannyian ugyanugy megvezetve lennek. Tehat valaki(k)nek ugymond “zsidoznia” kell, hogy barki, meg akar a legokosabb ember is kepes legyen megerteni ezeket az osszefuggeseket. Esetleg a stiluson lehet valtoztatni, de ha mindenki csak sajat magaban “zsidozik”, akkor vegul (majd)mindenki agymosotta valik.
Egyes skandinav orszagok tenyleg jol csinaljak, (norvegia, finnorszag) mert kulturaltabban zsidoznak, viszont tudatos fogyasztok, es a kormanyaik is igen protekcionista politikat kovetnek.
Szerintem nem lehet egyenileg kezelni egyes embereket, (mint ahogy Joe ajanlotta) mikozben szervezeti formaban “kovetik el” dolgaikat. En evvel kapcsolatban egy hasonlattal eltem, hogy a maffia elleni fellepes sem volt sikeres, addig, amig egyeni elkovetoket kerestek, es nem mint szervezetet kezeltek. Az meg egyertelmu, hogy a zsidosagon belul is csak egy szuk csoport amely ebben erintett (irtam is, hogy a tobbseget ott is ugyanugy manipulaljak). Tehat nem kolletiven vannak elitelve, igy ez nem serti a teljes nepcsoportot, es nem is torvenyellenes.
Amugy pedig mindig az mondja meg hogy ki a szelsoseges, aki az erosebb. Igy alakulnak ki a kettos mercek. Egy pelda: http://fidesz.hu/index.php?Cikk=100884
Mi tortenne, ha a zsido holokausztot ugyanigy letagadna egy allam?