tanulóvízum

#193820 Hozzászólás

zs8
Tag

tanulóvízum

Sziasztok!
Tanulóvízummal kapcsolatban szeretnék kérdezni, tudtok esetleg rá válaszolni?
Olvastam róla, hogy ha valaki kint szerez meg egy szakmát, utána Kanadában maradhat még 2 évig legálisan dolgozni. Ez még így van? Ez vonatkozik a vele kiutazott házastársra is?És ha utána szeretné beadni a papírokat PR visa-ra, akkor azt ugye Kanadán kívülrõl teheti meg. Bárhonnan, vagy az állampolgárságához tartozó követségen lehet?
Köszi elõre is.