Tapuci-nak

#217616 Hozzászólás

Christine

Tapuci-nak

Szia! Kiolvastam már ezt a topicot elejétõl a végéig.De igazából nem lettem okosabb veled kapcsolatban. Neked a család egyik fele otthon, ti meg ketten itt kint igaz?Ide átjöttök ti és beutazik a családod maradéka is Magyarországról.Hol itt a gond?Mert pénzed ahogy irod van. Tehát be tudod adni a pontrendszerest.Munkát valamilyet biztos találsz. Igaz a szakmádban valóban nem fogsz tudni dolgozni egy ideig.De ha már perfekt angolod van és rátalálsz az irodára ahol ezzel foglalkoznak, akkor csak pár hónap suli és kezedben lehet a licens. Persze ennek utána kell nézni, hogy a te szakmádra pontosan hogy is van ez. A suli az mondjuk szintén pénzbe kerül, de szerintem te is megúszod 3-500 dolcsiból kb. és utánna kicsit több lehetõséged lesz.
Konkrétumokat meg szerintem azért nem találsz egyik topicban sem, mert én úgy veszem észre aki igazi magyar bejut ide és megkapja a letelepedésit is az önvédelmi okokból rövid úton eltûnik egy idõ után.Mert ugye itt kinn a nemzeti összetartás nem épp túl nagy a magyarok között. De azt hiszem ezt már te is tapasztaltad odaát a szomszédban.Legtöbbször inkább csak ártanak egymásnak.Persze hogy a normálisbbja behúzódik a csigaházba ha párszor megégette magát.
Az alábbi cimeket böngészd át szerintem kicsit: http://www.edu.gov.on.ca http://www.youthjobs.gov.on.ca elvileg itt megtalálod a sulival kapcsolatos infókat.
Üdv.Christine