Taxi

#145811 Hozzászólás

eva

Taxi

Igen, a 2-es busz jar Forli Repter es Forli belvaros kozott. Tulajdonkeppen a repter -mas repterekhez kepest- elegge bent van mar a varosban. A 2-es ilyen keson mar nem jar (ugy latom), de ha jarna, akkor sem lehetne elerni vele az utolso vonatot. Ugyanis elobb meg kellene talalni a megallojat, az is egy kihivas… aztan pont jonnie is kellene a busznak. Es hiaba van viszonylag kozel a vasutallomas, sztem nem erne oda a busz idoben. (marmint az utolso bolognai vonathoz.)

A taxi 13 euro a vasutallomasra (4 emberig).

Elvileg vasarnap (tehat 2012 marcius 18-an is) 22 orakor van egy Aerobus (airport shuttle) a repterrol a vasutallomasra. 3.50 Euroba kerul egy iranyba, es a sofortol lehet venni ra jegyet keszpenzert. (Leginkabb apro kellene neki.)

Talan pont a Wizzair bp-i jaratahoz lett kitalalva ez a busz. Viszont nem feltetlenul a megadott idoben szokott indulni, hanem amikor az utasok leszalltak a geprol, megkaptak a poggyaszaikat, es buszozasra keszen allnak. Es azt sem hiszem sajnos, hogy jaratkeses eseten a vonat barmennyit is varna erre a buszra.

Javaslatom lenne villamgyorsan egy taxit szerezni a vasutra. Es bizni kell abban, hogy a gep idoben leszall, a vonat meg kesik.

A szallas Forliban nagyon draga lenne, mivel Olaszorszag alapban iszonyu dragta. Es Forli a tengerparti turizmus kapuja. Ket embernek a szalloda fejenkent tobb, mint 40 euro, hostel pedig nincsen. A repter a legutolso jarat erkezese utan bezar, es meg a repter elotti reszen sem szabad tartozkodni.