Te laksz

#243348 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Te laksz

Europaban es megsem tudod a torvenyeket! De ez meg csak hagyjan, a legjobb, hogy te is megcafolod magad egy bekezdesen belul:

“A nyugatnak igenis bérrabszolgák kellenek(pl 1000 Euro/hónap,napi 16 óra munkával német vágóhídon…”

“…nem mindenütt lehet a kelet-európainak munkát vállalni és pont azokban az országokban van úgy (Ausztria,Németország ha jól tudom)…”

Az, hogy jelenleg valsag van es a szokottnal is nagyobb munkanelkuliseg egesz Europaban, az nem jelenti, hogy k-europaiak nem dolgozhatnak Nyugaton. Dolgozhatnak, ha talalnak munkat. Legyen eszed!

Ami az 1000Euros 16 oras vagohidi munkat illeti:

A “berrabszolga” kifejezes azt sugallja, hogy a munkavallalo kenyszeritve van a munka elvegzesere egy adott berert. Nos, senki nem kenyszerit senkit, hogy a vagohidon dolgozzon 16 orat, vagy igen? Szerintem azert dolgoznak ott, mert boldogabbak a vagohidi munkaval, mint anelkul, vagyis a szabad akaratukbol valasztottak azt a munkat.

Nem tudom, hogy sokallod, vagy kevesled az 1000 Eurot, de nem hiszem, hogy te lennel hivatott eldonteni, hogy a vagohidi munkasnak mennyi bert lehet fizetni, legalabbis, amig nem a sajat vagohidadrol van szo. Akkor te annyit fizethetnel, amennyit te jonak latsz.