te nagyon agymosott joe!

#254000 Hozzászólás

aqua69
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

te nagyon agymosott joe!

eloszor is amiket ide irtal az tipikus idiota amerikai gondolkodas.'”imadom istent ,mi vagyunk a legokosobbak ,es mi vagyunk a legek” peldak a te szep amerikadrol: iskolakban egymast lovik halomba a diakok miert? mert olyan magasfoku az oktatas ,es az agyukban csak az eroszak marad meg mivel ,hogy csak ezt latjak. az hogy az amcsinak nincs munkaja az azert van mert lusta meg nem szakkepzet , munka annyi van mint egen a csillag a mexikoi nem lusta es a segedmunkat is megcsinalja mivel neki kell a penz.Hany amcsit latsz kaposztat szedni a foldeken , egy epitkezesen a melosok 99 % mexikoi miert mert o szorgalmas es kell neki a penz.Es az amerikai tulajdonos le szarja hogy az amcsinak nincs munkaja mivel a meka olcsobb ,gyorsabb es szorgalmasabb,ezt hivjak uzletnek.Az egeszsegugyrol mar nem is akarok beszelni csak annyi hogy az usa a cubaiak elott a 38 helyen all a vilagon a super eu ellatasukal.
“”Azt hiszem tul sok Michael Moore fimlet neztel””
azaz ember raelis kepet nyujt az amicsikrol, az utolso filmje a Sicko magaert beszel nincs benne semmi csalas, az a valosag meg az allam szegyene. He ember fel lehet ebredni, ez mar nem a DREAM AMERICA az volt 20-30 evel ezelott ez most a szaros valosag csak meg sokan nem ebredtetek fel ebbol a allombol.
“‘Persze vannak, akik kevesbe kepzettek. Kinek koszonhetik, hogy milyen kepzettek? Sajat maguknak egyedul!!!!!””
Az allamnak a szar oktatasi rendszerert es nem sajat maganak.
pelda: hiaba vagy ehes he nincs mit enned.

ui. ha azt gondolod hogy nem ismerem az amerikai tarsadalmat tevedsz, itt elek kozottuk 15 eve,csak en nem a hamupipoke allomban elek.

udvozolek ,