Te vagy èrdekes :-)

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Indonézia Bali Te vagy èrdekes :-)

#409919 Hozzászólás

Eva

Te vagy èrdekes :-)

…èn nem hiszem, hogy fèlelembõl ne jönnènnek ide turisták, inkább fognám a világ mèretû gazdasági válságra a csökkent turizmust. Bár azèrt vannak itt bõven turisták mindig, magyarok is!
A mindennapi èletemben egy èv alatt semmilyen veszèlyes helyzettel nem találkoztam Balin! Nem volt lövöldözès, nem volt robbantás, volt ugyan egy kisebb földrengès, de nem volt vèszes.
2002 már 10 èvvel elmúlt!
Balin jó a közbiztonság is, soha semmilyen attrocitás nem èrt mèg, mèg Kután sem. Persze nem mászkálok egyedül èjjel sikátorokban. Persze itt is sok a HIV vagy èpp a Hepa fertõzött, èpp úgy, mint pl Thaiföldön, ahol virágzik a sex turizmus is. Èn biztos nem itt csináltatnèk tetoválást, azèrt ez Ázsia, ezt mindenkinek fel kell fognia, egy egèszen más világ. Nem jobb vagy rosszabb, csak más! Más a hitvilág, mèg Indonèzia többi szigetèhez kèpest is. Itt a Balièz hinduk vannak többsègben, ezèrt veszèlytelenebb, mint a többi Indonèz sziget, ahol a muszlimok.
Èrtem èn, ha valaki nem szereti Balit, nem is kell szeretni, szerintem is vannak sokkal jobb, szebb, civilizáltabb helyek a világban. De akit vonz Ázsia, az nyugodt szìvvel jöhet ide, mert semmivel sem veszèlyesebb hely, mint a világon bármely másik.