TEGYÜK FÉLRE A VICCET.

#324860 Hozzászólás

egy a sok közül
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

TEGYÜK FÉLRE A VICCET.

NEPIKÉM HÁT MIT IS ÍRJAK NEKED?

TUDOD MARSCHALLER NEKED JÓT AKART, ÉS NEM KAMUZIK.
NEM AZT MONDOM, HOGY JÓL ISMEREM, DE MAJDHOGYNEM NAPI SZINTEN VÁLTUNK E-MAILT, ÉS KÖZÖTTÜNK MÉG NEM KERÜLT SZÓBA A MUNKALEHETÕSÉG. PEDIG ÉN IS ODA TARTOK GÕZERÕVEL.(KANADA)
NEM KÉREK SENKITÕL SEGÍTSÉGET, HOGY UGYAN VIGYE MÁR BE A FÕNÖKNEK AZ ÖNÉLETRAJZOMAT. HA MEGYEK AZ TÖRTÉNJEN A SALYÁT ERÕMBÕL. DE HA SEGÍTSÉGET KÉREK EGY KINT ÉLÕ MAGYARTÓL, AZT KELLÕ ALÁZATTAL ÉS ILLEMMEL TESZEM. LÁTTAM A KINTI ÉLETÉRÕL KÉPEKET A KAMIONRÓL, AMIT VEZET, A CSALÁDJÁRÓL, AKIKKEL ÉL, A HÁZÁRÓL, AHOL LAKIK. BÁTRAN ÉS ÕSZINTÉN MONDOM NEKED, HOGY Õ AZTÁN NEM KAMUZIK BARÁTOCSKÁM. NINCS MIÉRT KAMUZNIA, HISZEN Õ MÁR KINT VAN, TE VISZONT (VELEM EGYÜTT) ITTHON DEKKOLSZ. MINDEZEK UTÁN SZERINTEM A LEGJOBB DOLOG AZ LENNE, HA CSAK EGY KIS BOCSÁNAT TÍPUSÚ FELIRATOT BIGGYESZTENÉL A TOPICOD VÉGÉRE. TUDOD KELLÕ TISZTELETTEL ÉS ALÁZATTAL.

JA ÉS MÉG VALAMI.
ANGOL TUDÁS MEG MINDEN. EZ NEM ANGLIA AHOL ÁLTALÁBAN MEG LEHET ÉRTENI A NYELVET.
GONDOLJ BELE.: AMERIKAI FELRAKÓN EGY DAGI SZEMÜVEGES NÉGER FASZI ORDÍTVA, ÉS MÉRHETETLEN NAGY SZLENGSZÓKINCSET HASZNÁLVA PRÓBÁL MEG TÉGED ELIGAZÍTANI A PLACCON.
NA APÁM AZT PRÓBÁLD MEG KIBOGOZNI, HOGY MIT MOND NEKED.

ALAP ANGOL TUDÁS .: 0
ALAP ANGOL VIZSGA.: 0,1
IELTS NYELVVIZSGA.: 1,1

NEM AKARTAM SENKIT MEGBÁNTANI AZ ÍRÁSOMMAL, PLÁNE NEM TÉGED NEPI.
ÉN KÍVÁNOM NEKED, HOGY SIKERÜLJÖN A KIJUTÁSOD, ÉS DOLGOZZ TE IS KANADÁBAN. CSAK KÉRLEK VETKÕZD LE A MAGYAR SZOKÁSAIDAT, MERT AZT ODAKINT NAGYON NEM TOLERÁLJÁK.
MÉG EGYSZER MONDOM.: EZ NEM ANGLIA!!!!!