tejóég,

#351220 Hozzászólás

abrakadabra

tejóég,

gyerekex,
szerintem itt rekesszük be az egészet! ez horror :(((

Péter! köszi, a – végre egy értelmes – hozzászólást !
Mary: nekem teccett a stílusod, ne foglalkozz mással…
bakfish! így ismeretlenül túl korai ez a sok negatívum, nem?

Mellesleg a férfiak nagy többségének IS az az elképzelése, hogy pénzen MINDEN (???) megvehetõ… ettõl meg én hányok.

Egyébként pusztán kíváncsiságból indítottam e topicot, érdekelt a reakció – mindjárt írom, miért (nem tagadom, kissé színvonalasabb hozzászólásokra számítottam, dehát ebbõl is levonhatók következtetések).

Magamról még annyit, hogy véletlenül sem utazom senki pénzére. Mint fentebb említettem, a belsõt értékelem, és ezzel biztos, hogy nem vagyok egyedül, mégha sok nõ csakis a lóvéra hajt.. Részemrõl ha bármit el akarok érni az életben, azt megpróbálom maximálisan saját erõbõl tenni és sikerül is, anélkül, hogy bárkit kihasználnék. Nagyon nem csípem a kiszolgáltatott helyzeteket és nem szeretném, hogy bárki elvigyen bárhova úgy, hogy nekem az egy fillérbe sem kerül. Pedig az ismeretségi körömben lévõ FÉRFIAK!! fûtenek, hogy ne így gondolkozzak – jó, mi?
Tehát ezért jutott eszembe ez az egész !

Utazni imádok, megyek is gyakran, mindenfelé, de nem valakire rászorulva.. hanem az aktuális (uti)társsal együtt, közösen szoktam. Hálistennek eddig mindannyian normálisak voltak – úgy tûnik, én egy szerencsés emberke vagyok :)

Ja, azon, hogy tömzsi lennék, fél órát röhögtem :O)) és azok is, akiknek elmeséltem. Ezt a szót nem erre a testalkatra szokták mondani. Tény, hogy nem egy nádszál a termetem, de nagyképûség nélkül hadd mondjam el: 15 év óta tolonganak a fickók… vagy ez a kisugárzás lehet ? :O)))

Nna, üdvözlet mindenkinek!